Dorpsplatform Maasbommel

Hanzestad Maasbommel dat zijn wij samen! Doe en denk mee met nieuwe projecten

Op 17 april jongstleden is er een interactieve DOP bijeenkomst geweest. De Huyskamer in het Hanzehuys was goed gevuld met vele dorpsgenoten.Deze avond is het vervolg van het Dorpsontwikkelplan dat ruim 5 jaar geleden is opgestart. In deze periode zijn er meerdere projecten uit het plan uitgevoerd die de lee^aarheid in onze kleine Hanzestad hebben verbeterd.

Tijdens de bijeenkomst is er een dialoog geweest tussen de aanwezigen over hoe we de lee^aarheid in het dorp als dorpsbewoners nog meer kunnen verbeteren en hoe we een vervolg kunnen geven aan het DOP. Hieruit zijn veel originele en haalbare projecten ontstaan. Deze projecten zijn direct op deze website gepubliceerd.

Hierbij een greep uit de 35 projecten die aangeleverd zijn en waar verschillende aanwezigen mee aan de slag gaan:
1: Creëren wandelroutes
2: Schoonhouden berm/zwerfafval
3: Vormen kookclub
4: Oprichten repair cafe
5: Oprichten vrouwenclub
6: Wekelijkse handwerkclub
7: Online vrijwilligers community vraag &
aanbod
8: Invitatie/ trainingsavond sportclub

Deze en alle andere aangeleverde projecten blijven te volgen via de website. Mocht je een nieuw idee hebben, dan kun je die via de website aanmelden https://hanzestadmaasbommel.info/projecten/. Indien je enthousiast bent over een project, meld je dan aan via https://hanzestadmaasbommel.info/vrijwilligers/ en ga met je dorpsgenoten samen aan de slag.

Mochten er nog vragen over het aanmelden zijn of heeft u andere vragen/ opmerkingen dan kunt u die sturen naar

Namens het Dorpsplatform,
Trees, Jack, Koen en Jasmine

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud