Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Toneeluitvoering Kom Maar Op

Toneelvereniging Kom Maar Op uit Appeltern presenteert op 8, 9 en 15 februari ‘De Zusters van de Sluis’, een spannend blijspel over 3 zussen, die in contact komen met een voortvluchtige bankrover.


Op het vervallen landgoed Van de Sluis wonen drie dynamische zussen met muzikaal talent en een uitgesproken karakter. Allen zijn ze geliefd binnen de katholieke gemeenschap, de één misschien wat meer dan de ander… Plotseling ligt hun leven overhoop als een onervaren maar charismatische bankrover besluit zich op het landgoed te verschuilen. Maar omdat de man een half miljoen meeneemt, besluiten de zussen de politie op een afstand te houden. Het geld komt namelijk goed van pas. De derde zus denkt echter dat de bankrover hun neefje uit Australië is en is zich van geen kwaad bewust. Ook de flamboyante pastoor raakt betrokken bij het spel en bewaart het geld in zijn vriezer. Maar dan komt Anna langs, een goede vriendin van de dames en ook de secretaresse van de pastoor. Zij herkent de bankrover en zal er alles aan doen om de zussen van deze crimineel te redden.

De vereniging brengt al jaren met veel plezier een lach op uw gezicht. Een bezoek staat dan ook garant voor een avond vol hilariteit.

Wanneer? Zaterdag 8 februari 20.00 uur, zondag 9 februari 14.30 uur en zaterdag 15 februari 20.00 uur.
Waar? Dorsphuis “De Schuur” in Appeltern.
Interesse? Voorverkoop van kaarten is bij Museum de Tuut in Appeltern van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Bestellen via e-mail is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0629341729. Kaarten zijn ook op de avonden zelf verkrijgbaar aan de kassa bij de ingang van De Schuur.

kom maar op na repetitie hazeldorf sisters

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal