Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Appelternkwis

Op zaterdag 26 november presenteert Stichting Kom naar de Kern voor de 7e keer de Appelternkwis! Een supergezellige dorpsavond, waar in teamverband gestreden gaat worden om de eer en om de KAT: de Ken Appeltern Trofee! Daarnaast zijn er door de deelnemende teams weer prijzen te winnen voor originaliteit en mooiste uitdossing.

De Appelternkwis gaat op 26 november om 20.00 uur van start. Rond de klok van 23.00 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt en eindigt de avond met een gezellige afterparty m.m.v. DJ Geert.

De kwis is hier en daar anders ten opzichte van voorgaande edities. De teamfoto’s bij binnenkomst komen te vervallen. Wel worden er foto’s tijdens het kwissen gemaakt. Stemmen gaar dit keer met je eigen mobiele telefoon i.p.v. met het stemkastje. De kwis wordt een stukje ingekort, zodat we beter op tijd klaar zijn.

Aangezien het WK voetbal dit jaar het thema is, krijgen alle teams de opdracht om een mascotte voor het eigen kwisteam te maken, maar dan wel in WK sfeer. Deze mascotte dient op de kwisdag te worden meegebracht. Met deze mascotte zijn extra punten te verdienen voor de kwis!

Doet jouw groepje, vereniging, bedrijf, familie, buurt ook mee?
Download hier het inschrijfformulier als Word-bestand of als pdf-bestand.

Aanmelden kan tot 12 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team.

Stichting Kom naar de Kern - Team Appelternkwis

oijkes 2019

Team de Oijkes, winnaar van de 6e Appelternkwis (2019)

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal