Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Informatieavond Afval en Energie

Op woensdag 12 april organiseert dorpsplatform Mooi Appeltern een informatieavond in dorpshuis De Schuur, waar twee belangrijke thema’s aan bod komen, namelijk afvalinzameling en energietransitie. Graag nodigen wij onze inwoners uit om op deze avond aanwezig te zijn.

Het eerste deel van deze avond is gewijd aan duurzame afvalinzameling. Centraal staat de kostenbesparing in een betere leefomgeving. Een en ander zal gepresenteerd worden door de heer Van Leeuwen van Avri. Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen.

Vervolgens gaat Spectrum met u in gesprek over het thema energietransitie. Hoe u denkt u de komende jaren behaaglijk te kunnen blijven wonen? Wat is uw verwachting? Wat zou u er zelf aan kunnen doen om o.a. de energiekosten (blijvend) te drukken en waarbij heeft u hulp nodig? Uw antwoorden zullen worden gedeeld met o.a. de gemeente West Maas en Waal, waardoor zij ook weet hoe zij u het beste van dienst kan zijn. Spectrum organiseert een dorpentour en gaat dus ook bij de andere dorpen in onze gemeente na, wat voor hen de meest passende ondersteuningsbehoefte is.

Grofweg ziet het programma er op 12 april er als volgt uit:
Vanaf 19.00 uur: inloop in De Schuur
19.30 - 20.30 uur: voorlichting Avri
20.30 - 21.30 uur: dorpsgesprek over energie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Thema afvalinzameling: Wim van Leeuwen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Thema energietransitie: Marcelino Thuis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpsplatform Mooi Appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal