UITSTEL HANZEWEEKEND !

kogge1

Beste vrienden en vrijwilligers van Hanzedagen Maasbommel.

Na alle nog onduidelijke ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij in overleg met het dorpsplatform het zekere voor het onzekere genomen en besloten het Hanzeweekend van 2021 te verzetten naar het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 juli 2022.

Het is voor iedereen een grote teleurstelling maar we zijn ervan overtuigd dat we in 2021 weer meer vrijheid hebben om met groepen dorpsbewoners gezamenlijk te werken aan het middeleeuwse dorp, haven, kostuums etc., zodat we in 2022 het grootse spektakel “Maasbommel terug naar 1350” dan ook echt kunnen laten doorgaan. Zodra de situatie het toelaat gaan we met de vrijwilligers in overleg hoe en wanneer we starten met de voorbereidingen.

Het Koggeschip uit Kampen, dat het nu in deze tijden ook moeilijk heeft, is op dit moment weer gecontracteerd voor 2022 en zal in dat weekend dan ook in vol ornaat ons “middeleeuws haventje” kunnen binnenvaren.

Op dit moment werken we aan een alternatief om de oorspronkelijk geplande data 17 en 18 juli 2021 een startpunt te laten zijn op weg naar het spektakelweekend van 2022.

We hopen dat alle 76 vrijwilligers die zich tot nu toe hebben aangemeld net zo enthousiast blijven en nog altijd bereid zijn hun medewerking te verlenen, ook al is het een jaar later.

We houden jullie via onze facebook pagina Hanzedagen Maasbommel en via de website van Maasbommel natuurlijk op de hoogte. Voor meer info:

Gerrit Lazet        06 58883743 
Ger Broekmans 06 20070966 
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal