Nieuwsbrief Project Hanzeweekend 2022

kogge1

Op dit moment zijn al veel voorbereidende werkzaamheden gestart. Zo hebben we de afgelopen maanden enkele brocante markten bezocht om te flyeren. Op de grote stoffenmarkt in Zutphen hebben we stoffen ingekocht voor onze kostuummakers. Het Koggeschip is vastgelegd.

Onder toezicht van Rien Schuurmans wordt hout ingekocht, oud hout verzameld en opgeslagen. We voeren gesprekken met de ondernemers van de Havens, Gemeente, subsidiënten, cateraars, beveiligers, verkeersregelaars etc.

Na de oproep voor inzamelen van oud hout, roepen we nu op voor inzameling van stoffen! Wij zijn op zoek naar restanten stof die geschikt zijn voor dit weekend. We hebben al wel iets ingekocht maar kunnen nog veel meer gebruiken. Wellicht heeft u nog wel wat liggen thuis. Wilt u iets kwijt maar twijfelt u aan de geschiktheid ervan, bel/app dan even met Miriam Broekmans, 06-12118220.

Op zondagmiddag 14 november om 14.00 uur organiseren we weer een infomiddag in het Hanzehuys voor alle geïnteresseerden en reeds aangemelde vrijwilligers. Wellicht heeft u onze flyer hierover al in de brievenbus gevonden. Iedereen jong en oud, is van harte welkom!

Het moet een feest worden voor en met de bevolking van Maasbommel,
“het kleinste Hanzestadje van Nederland”.

Volg ons ook op facebook: “Hanzedagen Maasbommel”

We houden jullie via onze facebook pagina Hanzedagen Maasbommel en via de website van Maasbommel natuurlijk op de hoogte. Voor meer info:

Gerrit Lazet 06 58883743
Ger Broekmans 06 20070966
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal