Groen schoolplein

groen schoolpleinZou jij ons willen helpen?

Waarmee? We willen van het grijze schoolplein een groen speelplein maken. Hoe je daarbij kunt helpen, kun je zelf het best bepalen. Misschien ben je wel handig in het regelen van spullen of vind je het leuk om de moestuin mee aan te leggen of ben je handig om een krijtbord met trellisscherm te plaatsen of wil je de chillruimte mee inrichten of heb je nog geld in een oude sok of…vul zelf maar in…  Alle hulp is welkom.

We hebben al voorwerk gedaan. De schoolkinderen hebben meegedacht. Het ontwerp voor het groene speelplein is klaar en dit zullen we op maandag 30 maart a.s. toelichten. We hebben diverse subsidies aangevraagd en verwachten daarmee € 40.000,- op te halen. Er hebben zich al dorpsgenoten gemeld om mee te helpen. Zo gaat iemand een insectenhotel maken. Een ander maakt de wilgentenen-tunnel. Weer een ander wil graag met de moestuin aan de slag. Kom in elk geval even kijken wat we van plan zijn. We vinden het leuk om uit te leggen wat we gaan doen en zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.  Maandagavond 30 maart a.s. om 19.00 uur in het Hanzehuys. Kinderen zijn ook van harte welkom. Het wordt tenslotte voor (en door) jullie.

De initiatiefnemers:
Erie van Teeffelen, Jurgen Florussen, Albertine Roffelsen, Sander van der Zandt, Mike Seelen, Michaëla van den Berg, Jasmine Yeung, Helma van de Bovenkamp, Trees Boerakker, Carletta Jacobs, Chris van Rossum, Patricia Vermeulen en Yvette van Dijk.

groen schoolplein1

groen schoolplein2

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal