OPROEP Dorpsauto Maasbommel

eigen auto maasbommelHeel graag willen we onze dorpsauto nog eens onder de aandacht brengen. Deze mooie Toyota Aygo staat al een tijdje bij onze MFA Het Hanzehuys. De auto is al een aantal keren uitgeleend, maar toch willen we u erop wijzen dat iedereen er gebruik van kan maken. Voor 3,75 euro per uur ( plus 20 cent per kilometer ) staat deze auto tot uw beschikking. Heel handig als u even geen auto heeft of als u een keer een tweede auto nodig heeft. We hopen dat iedereen vaker aan deze mogelijkheid denkt.

Als er te weinig gebruik van wordt gemaakt, bestaat de kans dat de auto weer gaat verdwijnen.

Om te reserveren bel Raimond van Welie : 06 15877437

Inwoners van Maasbommel kunnen sinds zaterdag 11 mei 2019 gebruik maken van een dorpsauto. De auto is per uur te gebruiken. Een beheerder zorgt ervoor dat de auto netjes blijft. Meer informatie op https://mijndorpsauto.nl/dorpsauto-maasbommel/

Registratie voor deelname is gratis en kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of te bellen met Raimond van Welie : 06 15877437 . Reserveren kan ook online.

Auto met chauffeur nodig? Dan is het project Automobiel misschien iets voor u. Het is een initiatief van het Servicepunt Automobiel. Een vrijwilliger vervoert met zijn/haar eigen auto klanten. Meer informatie: www.servicepunt-automobiel.nl of bel tel. 088-7004100.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal