Energieloket West Maas en Waal open voor energie-advies!

vlnr sjaak van balen jan hoks en ton de vree 002Op maandag 31 augustus om 15.00 uur opende wethouder Ton de Vree het eerste spreekuur van het Energieloket West Maas en Waal. Hiermee helpt de gemeente haar inwoners met het energiezuinig maken van hun woning. Huiseigenaren kunnen hier terecht voor gratis, persoonlijk en onafhankelijk advies.

Op de foto ziet u van links naar rechts: energie-adviseur Sjaak van Balen van het Energieloket West Maas en Waal, de eerst klant Jan Hoks uit Beneden-Leeuwen en wethouder Ton de Vree.

 

Onafhankelijk en persoonlijk advies
Wethouder Ton de Vree: “Ik ben heel blij dat we nu een fysiek energieloket in de gemeente hebben. Veel inwoners denken na over het energiezuinig maken van hun woning. Maar dat is soms best lastig. Want waar begin je? Welke maatregelen zijn voor jouw huis het beste? Hoe bespaar je meer energie? Hoe beoordeel je offertes? Met al deze vragen kunnen huiseigenaren nu ook terecht bij ons fysieke energieloket”.

Energie-adviseur iedere maandag aanwezig
Energie-adviseur Sjaak van Balen zit iedere maandagmiddag klaar om mee te denken over het energiezuinig maken van de woning: ”Dat is voor velen een complex onderwerp. Mensen zien vaak door de bomen het bos niet meer. En dan hoor je ook nog in de media dat het energiezuinig maken van je huis wel eens veel te duur kan zijn. Kom gewoon even langs. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie. Die kan wel eens heel anders zijn dan een algemeen rapport!”.

Enthousiaste eerste klant
Jan Hoks uit Beneden-Leeuwen was de eerste klant van het energieloket. Hij kreeg daarom van wethouder Ton de Vree een maatregelenpakket. Jan Hoks: “Ik heb al aardig wat energiebesparende maatregelen in huis gedaan. Maar ik wil graag weten welke subsidiemogelijkheden er zijn. En daarnaast wil ik graag mijn energiebesparende maatregelen uitbouwen. Daar heb ik met Sjaak van Balen van het Energieloket over gesproken. Hij gaf me tips en ik krijg nog informatie per mail. Heel fijn en we houden contact over het vervolg”.

Afspraak maken voor energieloket
Energieloket West Maas en Waal is gevestigd in het gemeentehuis van West Maas en Waal. Het spreekuur is wekelijks op maandagmiddag van 15.00 – 18.00 uur. Voor een gesprek tijdens het spreekuur is een afspraak nodig. Afspraken kunt u maken via
0345 50 40 12 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook online advies!
Uiteraard is online of telefonisch advies ook mogelijk. Op de website www.energieloketWestMaasenWaal.nl staat veel informatie. Zoals energiebesparende of -opwekkende maatregelen, handige tools, gezamenlijke inkoopacties, subsidiemogelijkheden en het aanvragen van een energiecoachbezoek.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal