Doe mee aan de Week van de Gezonde Werkvloer! 1 t/m 5 februari 2021

foto1Juist in deze ingrijpende periode door het coronavirus zien en merken we dat vitaliteit op de (thuis)werkvloer belangrijker is dan ooit. Het nut en de noodzaak van een project zoals ons nieuwe initiatief [email protected] wordt daarmee nog eens extra onderstreept en het sterkt ons om vooral door te pakken! Achter de schermen zijn we al ver met de voorbereidingen en we zijn trots op de vele partners die we inmiddels aan onze stichting en dit project hebben weten te binden.

 

Week van de Gezonde Werkvloer
Deze partnership uit zich ook in onze support voor en de promotie van initiatieven die in het verlengde liggen van onze [email protected] doelstelling. De Week van de Gezonde Werkvloer is bij uitstek zo'n initiatief dat we graag in de spotlight zetten, niet in de laatste plaats omdat deelnemen kosteloos is en óók nog eens geheel digitaal. Iedereen kan eenvoudig deelnemen dus!

jochem uitenhage

Programma en aanmelden
Van 1 t/m 5 februari staat er een compleet programma klaar waarin 5 verschillende thema's m.b.t. gezondheid worden behandeld in een dagelijkse webinar. Aanvullend zijn er elke dag live stream workouts om je conditie op peil te houden of een boost te geven. Aanmelden is zeer eenvoudig en kan via de website van Gezonde Werkvloeren Rivierenland.

Meld je nu aan!

Zoals gezegd steunt Bendefit dit fantastische initiatief en we hopen dan ook van harte dat je meedoet, dan wel binnen je eigen netwerk deze aankondiging kenbaar wilt maken!

Alvast dank en succes!

Bendefit

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal