Nieuws van Stichting musicalproductie Maas&Waal

logo stichtingmusicalprod

Het is inmiddels 2021 en nog steeds blijven overal de theaterdeuren gesloten. Maar juist in tijden als deze willen wij Stichting musicalproductie Maas&Waal, als onderdeel van de cultuursector, laten zien hoe belangrijk cultuur voor de samenleving en dus ook voor Maas en Waal is.Je weet dat we in maart zijn gestart met een nieuw project genaamd ‘de perfecte grimas’. Voor de aankomende maand (mei) is het thema BIERTJE. Een thema wat ons allemaal aanspreekt. (In maart was de winnende foto gemaakt door Anemiek van den Berg uit Appeltern en in april was de winnares Joke van Bemmel uit Wamel).

 

Daarom willen we jullie vragen om mee te doen met deze actie. Even bezig zijn met iets waar we allemaal zoveel plezier aan beleven: spelen, iets creëren en dat vastleggen voor publiek.

Wat is de bedoeling?
Alles wat met een Biertje te maken heeft kan/mag worden gefotografeerd of gefilmd. Dit kun je doen als individu, maar in groepjes werken is natuurlijk ook mogelijk en ook nog eens heel gezellig. Weer een eerste biertje op een terras bijvoorbeeld!!

Kijk maar eens naar het onderstaande filmpje met meer informatie en de deelnemersrichtlijnen.

 
 

Het zou natuurlijk superleuk zijn als we ook van jullie toneelvereniging een filmpje of foto binnen krijgen. Laten we samen het toneel & theater in Maas en Waal onder de aandacht brengen!

Het spreekt voor zich, dat het jullie vrij staat om deze mail met bijlagen door te sturen aan iedereen die hier wellicht ook interesse in heeft. Heel veel succes en hopelijk tot binnenkort ergens in Maas en Waal.

Nog vragen? Mail gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Warme groet, team ‘de perfecte grimas’
Anke, Wim en Monique

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal