Nieuwsbrief Project Hanzeweekend 2022

kogge1

Helaas moesten wij onze infomiddag van 14 november vanwege de aangescherpte coronamaatregelen annuleren. Wij hadden ons voorbereid op een groot aantal bezoekers en gehoopt, met onze presentaties, nog meer mensen enthousiast te maken en als vrijwilliger aan ons te binden. Wij zijn daarom van plan, indien mogelijk, in januari 2022 een nieuwe inloop/ informatiemiddag te organiseren.

Op dit moment zijn we wel al aan de slag gegaan met de al reeds aangemelde vrijwilligers. De tijd vliegt immers en het is snel al juli 2022. Kijk op facebook “Hanzedagen Maasbommel” of op de website van Maasbommel om up to date te blijven.

Er zijn groepen geformeerd. Voor iedere groep is er een groepsapp en zijn er afspraken gemaakt. Wilt u meer informatie over de groep of wilt U deelnemen aan een groep kunt u contact opnemen met de volgende contactpersonen:

* groep figuranten: Gerrit Lazet 06-58883743

* groep bouwers: Rien Schuurmans 06-51170788

* naaigroep: Miriam Broekmans 06-12118220

* groep bakkers: Nelly van de Geer 06-30715822

* groep diversen: Ger Broekmans 06-20070966
Hierbij moet u denken aan: -verkeersregelaars, - beveiligers, -parkeerwachters, -cateringmedewerkers etc.

De oproep voor stoffen heeft al een vracht aan materiaal opgeleverd. De oproep voor bouwmaterialen ook al wel wat maar nog lang niet genoeg. Vooral op zoek naar grote platen. Er zijn ook nog enkele plekken vrij voor brocanteurs op brocante markt.

Bij de groep bouwers kunnen we nog meer handige mensen gebruiken. Vele handen maken immers licht werk. Dus heb je behoefte om gezellig met dorpsgenoten te bouwen aan ons middeleeuws stadje geef je op bij Rien Schuurmans.

Kortom, we kunnen nog genoeg vrijwilligers gebruiken! Wij nodigen jullie graag uit om mee te werken aan het grote festijn op 16 en 17 juli 2022. Een feest van en met de bevolking van het kleinste Hanzestadje van Nederland.

Heel Maasbommel terug naar 1400!

Het moet een feest worden voor en met de bevolking van Maasbommel,
“het kleinste Hanzestadje van Nederland”.

We houden jullie via onze facebook pagina Hanzedagen Maasbommel en via de website van Maasbommel natuurlijk op de hoogte. Voor meer info:

Gerrit Lazet 06 58883743
Ger Broekmans 06 20070966
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal