Expositie ‘Gekleurde Visualisatie’ van action painter Hein van Houten

hein van houtenAansprekend en kleurrijk

Beneden-Leeuwen - Vanaf april 2022 exposeert Hein van Houten zijn kunstwerken in het gemeentehuis van de gemeente West Maas en Waal.

Als er iets kleurrijk en aansprekend is, dan is het wel het werk van Hein van Houten uit Maasbommel, dat in april, mei en juni te bewonderen is tijdens de expositie ‘Gekleurde Visualisatie’ in het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen.

 

De kunst van Hein van Houten kenmerkt zich door de stijl action painting. Dit levert unieke exemplaren op. Action painten is een manier van werken in abstracte expressionistische kunst en informele schilderkunst. Daarbij is het uitgangspunt de handeling of actie van het maken wat op het doek wordt overgebracht. Hein claimt zijn voorstellingen rechtstreeks uit de ‘ether’ te halen en te vertalen op het canvas, net zoals een radio wordt afgestemd om het juiste programma te kunnen ontvangen. Daardoor varieert Hein sterk in voorstelling, kleuren, materiaal en technieken. De expositie is een bonte verzameling van kunstwerken waarbij je je kunt verwonderen en je je ogen uitkijkt.
Informatie over Hein van Houten vind u op www.heinart.nl

U bent van harte welkom

Tot eind juni 2022 is de expositie van Hein van Houten is te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 in Beneden-Leeuwen. Op maandag tussen 8.30 uur en 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur en op vrijdag tussen 08.30 uur en 13.00 uur.

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal