Natuurwandeling en lunch met wandelcafé Maasbommel

logo wandelcafe 1100x800Wandelcafé Maasbommel organiseert een extra activiteit naast hun wekelijkse gezellige wandeling, om en rond ons dorp. Steeds wandelen ze een uurtje op woensdagen om 10.00 uur en starten zij bij het Hanzehuys, en drinken daar achteraf gezellig een kopje koffie. Afgelopen najaar nam een “stadsgids ” ons al mee voor een historische wandeling door Maasbommel. Binnenkort viert het Wandelcafé Maasbommel de lente met een struinroute door de Maasuiterwaarden. Natuurgids Chris van Rossum begeleidt de wandelaars dan en vertelt over de mooie natuur en het bijzondere ontstaan van de Moringerwaard aan de Megense Ham in Appeltern.


Deze struinwandeling sluiten we feestelijk af met een lunch in het Hanzehuys.

Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen. We verzamelen voor deze Natuurwandeling op woensdag 4 mei om 10.00 uur op het parkeerterrein van Moeke Mooren. Daar vandaan lopen we een struinroute in de Moringer Waard die ongeveer anderhalf tot twee uur duurt. Aansluitend is er een lunch in het Hanzehuys Bennemaker 15 Maasbommel. De gids is gratis maar eigen vervoer en kosten voor de lunch zijn voor de deelnemers zelf.

Deelnemers kunnen zich opgeven via de app van Wandelcafé Maasbommel of telefonisch bij Jeannette van Rossum 06 30501603. Wandelcafé Maasbommel hoopt op veel (nieuwe) wandelliefhebbers.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal