Nieuwe voorstelling Stichting Musical Productie Maas en Waal

cast1Stichting Musical Productie Maas en Waal maakt nieuwe voorstelling: De Grimas achter de kamerjas.
Afferden - Na het overweldigende succes van ‘Uit de Schaduw van Appeltern’, komt Musical Productie Maas en Waal met een nieuw theater spektakel; ‘de Grimas achter de Kamerjas’.

Cast van de voorstellig De grimas achter de Kamerjas: wilt u kennismaken met onze cast, kijk dan op onze website: https://musicalmaasenwaal.nl/nieuws-2/


Deze theaterproductie is een intrigerend openlucht spektakel over het naleven van je eigen dromen in de tijdsgeest van het bewogen leven van theater coryfeeën als Fien de la Mar en Lou Bandy rond de jaren 1930, waarbij de theatervorm de ‘revue’ weer even een beetje tot leven wordt geroepen.

Première ; vrijdag 2 september 2022 om 20.00 uur
Voorstellingen: 3,4 en 9,10 en 11 september 2022
Locatie: Laarstraat 9 in Afferden (gld)

Kaartverkoop via: www.musicalmaasenwaal.nl

Regie: Marlijn van Dijk
Muzikale leiding: Stanley Stokkermans
Uitvoerend producent: Stichting Musicalproductie Maas en Waal

Over Stichting Musicalproductie Maas en Waal
Musical productie Maas en Waal is in 2017 gestart met een bijzondere missie: de saamhorigheid, leefbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid in Maas en Waal vergroten d.m.v. hun gezamenlijke passie; Theater. Zij richten zich voornamelijk op uniek theaterspektakel in de openlucht. Historisch of fictief dat wisselt maar 1 thema blijft altijd centraal staan: de regio Maas en Waal. Er wordt geen gebruik gemaakt van bestaande scripts of muzikale arrangementen, alles wordt op maat (in eigen beheer) geschreven om zo iedere keer opnieuw de bezoeker te trakteren op een unieke muzikale belevenis met bijzondere verhaallijnen over actuele thema’s. Uniek in de regio!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Wim van Leeuwen of Monique Leijen via: [email protected]

de kinderen
De kinderen die meespelen in de cast! Ferry, Tygo, Fiene, Jip, Lindsey, Teun, Wiep, Emma, Lot, Greetje, Wies.

Grimasbier – uniek in zijn soort!
Wat begon als een grapje in corona-tijd is nu een serieus biertje! Wat heeft dit met een theatervoorstelling te maken zult u denken. Nou… Toen in 2020 duidelijk werd dat de voorstelling met een jaar moest worden uitgesteld vanwege corona, heeft de stichting een bijzonder project opgestart met oud-spelers. Er werd een script geschreven met korte scenes om thuis in te studeren en op te nemen. Resultaat een korte film waar dé oplossing voor het covid19-virus werd gepresenteerd: Grimas Bier. Een biertje, in de film gebrouwen door onze bierbrouwer James uit de voorstelling Uit de schaduw van Appeltern en met de naam Grimas, vernoemd naar de nieuwe voorstelling; de grimas achter de kamerjas. Deze actie werd echter zo leuk ontvangen, dat in samenwerking met een plaatselijke bierbrouwer (de Heeren van Druten) een uniek recept is samengesteld en het Grimas bier nu inmiddels werkelijkheid is geworden! Het bier is speciaal op bestelling te koop via www.musicalmaasenwaal.nl en van iedere bestelling gaat de volledige opbrengst rechtstreeks naar de nieuwe voorstelling; de grimas achter de kamerjas. In Maas en Waal gratis thuis gebracht!

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal