West Maas en Waal beloont leefbaarheid en samenredzaamheid

persfoto uitreiking certificaten leefbaarheid en samenredzaamheidBurgemeester en wethouders van West Maas en Waal belonen zes nieuwe ideeën van inwoners(groepen). Elk met maximaal € 750,-. Zij krijgen deze eenmalige bijdrage omdat hun nieuwe ideeën de leefbaarheid of samenredzaamheid verbeteren. Het gaat om de volgende activiteiten:

 Werkgroep Sociale Samenhang Maasbommel; Top 2000 Muziekcafé voor alle leeftijden; L.R. & P.C. de Vier Heemskinderen; Een ontspannende en verbindende middag voor kwetsbare inwoners;
 Stichting WiFinn, Hobbyen kunnen we samen;
 SV AVIOS; Sportieve zeskamp voor jeugd en ouderen (tijdens Alphse Speule);
 Erik Witzel en Jorie van Beuningen; Schik in de Schoolstraat (Alphen);
 Vrienden van het Kooikerhulphondje; Bijeenkomst en lotgenotencontact voor gezinnen waarvan een gezinslid kanker heeft.

De gemeente is blij met een stijgend aantal aanvragen. Het is mooi om te zien hoe inwoners(groepen) zich inzetten voor de leefbaarheid en samenredzaamheid in de gemeente. Wethouder Rob Reuvers reikte op 11 mei de beloningscertificaten uit aan de zes winnende initiatiefnemers. Dit gebeurde in het gemeentehuis.

Aanvragen 2024
Aanvragen voor 2024 moeten uiterlijk op 1 februari 2024 binnen zijn. Meer informatie over het aanvragen en de voorwaarden vindt u op www.westmaasenwaal.nl/subsidies.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal