Wij zoeken een beheerder voor het Hanzehuys (MFA) in Maasbommel

hanzehuys fotoHet Hanzehuys is een zogenaamde ‘multi-functionele accommodatie ‘ (MFA) in Maasbommel. Alle inwoners van Maasbommel, jong en oud, zijn hier welkom en het Hanzehuys biedt plaats aan verenigingen, instellingen en organisaties.

Het Hanzehuys beschikt over een professionele keuken, een klein café restaurant, een sportzaal en vergaderruimten. Het Hanzehuys wordt bestuurd door de Stichting Cultuur, Sport & Ontspanning van Maasbommel, terwijl het gebouw in eigendom is van de gemeente West Maas en Waal. De samenwerking tussen Stichting en Gemeente zal worden vastgelegd in een Samenwerkingsovereenkomst.

TAAKOMSCHRIJVING EN COMPETENTIES:
Als beheerder van het Hanzehuys ben jij ons visitekaartje en je straalt gastvrijheid uit. Als spin in het ‘sociale’ web, pols je de belangstelling voor activiteiten en evenementen bij de bewoners van Maasbommel en ontplooi je zelfstandig of in dialoog met de Stichting initiatieven die in het Hanzehuys plaats zullen vinden. Je hebt oog voor detail en bent een sfeermaker; je voelt je verantwoordelijk voor de hygiëne van het hele gebouw.

WAT BIEDEN WE JOU:
Een voltijdbaan waarbij je in loondienst komt bij de Stichting tegen een marktconform salaris die mede afhankelijk is van je kennis en ervaring.
hethanzehuys

INTERESSE:
Mail dan je CV en motivatiebrief naar het secretariaat van het bestuur van de Stichting Cultuur, Sport & Ontspanning van Maasbommel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Meer informatie over deze vacature: Bel 0652427099

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal