Vraagt ook u een Duurzaamheidslening aan?

gemeente logo

Dijkstraat 11
Beneden-Leeuwen
T 0487 14 0487
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.westmaasenwaal.nl

In de gemeente West Maas en Waal is de Duurzaamheidslening van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland (SVn) een succes! Met deze lening kan tegen een gunstige rente, geld worden geleend voor energiebesparende maatregelen voor koopwoningen.

 Er zijn sinds september van dit jaar, 77 aanvragen binnengekomen. Hiervan zijn er 70 positief beoordeeld. Dit is goed voor een bedrag van bijna € 318.000,-. Momenteel zijn nog zeven aanvragen in behandeling. Van 14 aanvragen is de financiering daadwerkelijk gestart.

Duurzaamheidslening
Eigenaren van een koopwoning in de gemeente West Maas en Waal die hun woning willen verduurzamen kunnen in aanmerking komen voor een Duurzaamheidslening. Met deze lening kunnen energiebesparende maatregelen worden getroffen in en aan de woning. Denk aan zuinige verwarmingsinstallatie, zonnepanelen, gevel-, dak- of vloerisolatie en HR++ glas. Hierdoor daalt de energierekening, wordt geïnvesteerd in de waarde van de woning, wordt het wooncomfort vergroot en neemt het energieverbruik af. Meer informatie staat op: www.westmaasenwaal/duurzaamheidslening
Let op: de Duurzaamheidslening is een consumptief krediet. Voor een financieel advies dient de consument zich te wenden tot een financieel adviseur.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal