West Maas en Waal stelt opnieuw 500.000 euro beschikbaar voor duurzaamheidslening

gemeente logoDijkstraat 11
Beneden-Leeuwen
T 0487 14 0487
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De duurzaamheidslening is een groot succes! Op 22 februari heeft de gemeenteraad daarom besloten nog eens een bedrag van 500.000 euro beschikbaar te stellen voor deze lening. Het bedrag wat de gemeenteraad eerder beschikbaar stelde is namelijk al bijna op. Het afgelopen half jaar kwamen er in totaal 85 aanvragen binnen. De gemeenteraad besloot daarom opnieuw geld beschikbaar te stellen om zo duurzaamheidsmaatregelen te stimuleren. West Maas en Waal werkt aan duurzaamheid!

Duurzaamheidslening
Sinds september 2017 kunnen woningeigenaren in West Maas en Waal gebruik maken van de duurzaamheidslening. Met deze lening kunnen zij tegen een gunstige rente geld lenen om hun woning energiezuiniger te maken. Zo dragen zij bij aan een beter milieu en verlagen zij hun eigen woonlasten. Voorbeelden van duurzaamheidsmaatregelen zijn zonnepanelen, raamisolatie en dakisolatie. De lening is aan te vragen via www.westmaasenwaal.nl/duurzaamheidslening. Hier worden ook de voorwaarden vermeld.

Wethouder A.H.M. (Ton) de Vree: “De duurzaamheidslening is zo’n groot succes dat we hier in een half jaar al 1 miljoen euro voor vrijgemaakt hebben. Ik ben trots dat zoveel inwoners van West Maas en Waal willen investeren in duurzaamheidsmaatregelen. Fijn dat we op deze manier met elkaar werken aan de duurzaamheid van West Maas en Waal. Dat is iets waar we als gemeente absoluut trots op mogen zijn!”

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal