Dorpsplatform Maasbommel

Update Hanzeweekend 13 & 14 juli 2024

Aftrap bouwteam
Zaterdag 13 januari jl. heeft het bouwteam Hanzeweekend 2024 onder leiding van Rien Schuurmans zijn eerste bijeenkomst gehad. Op één van de bouwlocaties kregen de enthousiaste vrijwilligers de schetsen van de kruittoren en de andere Middeleeuwse bouw- en schilderwerken onder ogen, zodat duidelijk werd welke schone taak er op hen ligt te wachten. Maar al met al ook een flinke klus, dus extra handige handen zijn nog zeer welkom!

Extra vrijwilligers
In de afgelopen weken hebben zich nog een aantal extra vrijwilligers bij ons aangemeld als bakker, figurant en/of spelbegeleider. Veel van deze taken kunnen ook prima gecombineerd worden en uiteraard ook met deelname aan de meerkamp.
Gezelligheid staat – zowel bij de voorbereidingen als tijdens het weekend – hoog in het vaandel en het is een fantastische kans om je stadsgenoten beter te leren kennen! Mocht je een bijdrage willen leveren aan het Hanzeweekend, aarzel dan niet en meld je aan via .

Eerste aanmeldingen strijdgroepen
Uit diverse gesprekken tijdens één van de vele gezellige borrels rond de jaarwisseling is duidelijk geworden, dat de meerkamp op veel enthousiasme kan rekenen. De eerste toezeggingen om een strijdgroep te gaan vormen zijn inmiddels binnen! Cor van Summeren heeft binnen ons team de organisatie van de meerkamp op zich genomen en is hard aan de slag gegaan met de terreinindeling, de uitwerking van de spelonderdelen inclusief het ontwerp van de Middeleeuwse attributen en een voorlopig spelprogramma. Mocht je al wel een groep strijders (minimaal 6 en maximaal 10) voor de meerkamp bijeengebracht hebben, maar je hebt deze nog niet officieel aangemeld, stuur dan even een mail naar  met je naam en telefoonnummer (en strijdgroep naam indien deze al bekend is). 

Op de foto’s de Bijeenkomst van het Bouwteam 13 januari 2024,  en een Sfeerimpressie van een Middeleeuws meerkamp 

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud