Dorpsplatform Maasbommel

West Maas en Waal in gesprek met inwoners over participatie

Hoe zorgen inwoners en gemeente er samen voor dat inwoners kunnen meepraten en meedenken over besluiten die de gemeente neemt? En op welke manier willen inwoners meepraten en meedenken?

Samen in gesprek over inwonerparticipatie. We komen naar je toe!
Werken aan onze mooie gemeente, dat doen we samen. Want de inwoners van West Maas en Waal weten hoe het is om in de gemeente te wonen. Zij hebben ervaring, kennis en vast ook ideeën. Daarom wil de gemeente West Maas en Waal in gesprek met inwoners.
Dat gebeurt van maandag 15 april tot en met dinsdag 23 april. Dan toert een camper door alle dorpen om in gesprek te gaan met inwoners.
Medewerkers van onderzoeksbureau Opiniepijlers voeren samen met medewerkers van de gemeente, een wethouder of de burgemeester de gesprekken. Het schema waar de camper staat, vind men op www.westmaasenwaal.nl/inwonerparticipatie.

Vragenlijst kan ook online ingevuld worden
Inwoners hebben ook de mogelijkheid om de vragenlijst online in te vullen. Zelfs inwoners die de camper hebben gemist, worden aangemoedigd om de vragenlijst online in te vullen. Dat kan tussen 15 en 30 april via de website: www.westmaasenwaal.nl/inwonerparticipatie

Wanneer: Van maandag 15 april tot en met dinsdag 23 april
Waar: Een camper toert door alle dorpen

Lees meer…

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud