Dorpsplatform Maasbommel

Behoefte aan een luisterend oor? Loop dan binnen bij Ixta Noa

Omgaan met een psychisch moeilijke periode kan zwaar zijn in je eentje. Vanaf september kun je daarom wekelijks binnenlopen voor een gesprek en steun bij het museumcafé in Beneden-Leeuwen.

Op woensdag 6 september wordt de nieuwe inlooplocatie feestelijk geopend en is iedereen welkom die nieuwsgierig is naar wat we doen. Er zijn twee ervaringsdeskundige medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden, maar vooral om te luisteren naar waar behoefte aan is. Om 10:00 uur en om 12:00 uur is er een korte presentatie over wat Ixta Noa doet. En natuurlijk is er koffie, thee en gebak!

Ixta Noa is een organisatie waar mensen hun eigen ervaring met psychische kwetsbaarheid en herstel inzetten om anderen te ondersteunen. Dit doen we door een veilige plek te creëren waar iedereen die hier behoefte aan heeft terecht kan voor een gesprek. Je kunt gewoon binnenlopen zonder aanmelding en er zijn geen kosten aan verbonden. Ook zullen we regelmatig een thema-avond organiseren waar we informatie geven over specifieke onderwerpen rondom psychische kwetsbaarheid en hierover in gesprek gaan met de aanwezigen.

Vanaf 6 september is de inloop wekelijks open op woensdag van 9:30 tot 13:00 uur in het Museumcafé van Museum Tweestromenland, Pastoor Zijlmansstraat 3, 6658 EE Beneden-Leeuwen. Voor meer informatie kijk je op www.ixtanoa.nl

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud