Dorpsplatform Maasbommel

Sociale kaart West Maas en Waal. Even proberen toch?

Sociale kaart West Maas en Waal is dè digitale plek waar informatie te vinden is over organisaties en activiteiten in de gemeente West Maas en Waal. Doordat het een website is kan er veel informatie gebundeld worden en blijven de gegevens altijd up-to-date. De informatie die op de Sociale kaart staat gaat over zorg en welzijn, gezondheid, wonen, vervoer, geldzaken, werk, opleiding of ontmoeten in de gemeente West Maas en Waal. 

Zijn er vragen over zorg, welzijn, gezondheid, wonen, vervoer, geldzaken, werk, opleiding of ontmoeten in de gemeente West Maas en Waal? Of is men benieuwd welke activiteiten en organisaties daarmee te maken hebben? Op de website van de Sociale kaart kan er gefilterd worden op een zoekterm, een rubriek, een leeftijdscategorie of op een locatie. Van EHBO-vereniging tot mantelzorgsteunpunt. Van kaartclub tot Digi-Taalhuis. En van carnavalsvereniging tot kinderopvang. Op Sociale kaart West Maas en Waal kun je het vinden.

Wethouder Rob Reuvers over de Sociale kaart: “Onze Sociale kaart is bedoeld voor alle inwoners en professionals van de gemeente. Het helpt hen met het vinden van informatie over, of een antwoord op, een (zorg)vraag op veel verschillende gebieden. Het is een mooi middel dat aansluit bij de huidige digitale ontwikkelingen. Waarbij inwoners en professionals zelf informatie kunnen opzoeken en digitaal geïnformeerd worden op verschillende terreinen”.

Organisaties en verenigingen kunnen zich aanmelden voor de Sociale kaart West Maas en Waal. Kijk op https://westmaasenwaal.socialekaartnederland.nl/

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud