Dorpsplatform Maasbommel

Maasbommelse Kermis en Dorpsbrunch; een prima stel

Het was zondags met Maasbommelse kermis weer gezellig druk in het Hanzehuys. Jong en oud kwamen er bij elkaar om te genieten van een gezellige maaltijd. De werkgroep Sociale Samenhang had samen met het bestuur van het Hanzehuys, voor een kleine honderd inwoners de tafel feestelijk gedekt. Lopend langs een buffet, kon ieder kiezen voor een kopje soep, broodjes, salades, snacks en fruit. Nadat de honger was gestild, begon het kermismatinee in het Hanzecafé en op het terras.
Het was met een groot gezelschap gezellig borrelen en buurten voor de groten en spelen op een springkussen voor de kleintjes. Een middag om goed op terug te kijken en die om herhaling vraagt. Wat zou het mooi zijn als we dit volgend jaar weer kunnen organiseren. Maar dan met de kermis op en rond het terrein van het Hanzehuys. Een goede match en mix van samen brunchen, matinee en kermis.

De volgende gezellige activiteit die de werkgroep Sociale Samenhang, samen met het Hanzehuys gaat organiseren is al gepland en zet het in je agenda; Op vrijdag 29 december is er een muziekmiddag en avond TOP2000 café in het Hanzehuys. Even muzikaal terug in de tijd om het oude jaar gezellig af te sluiten.
Graag tot dan!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud