Dorpsplatform Maasbommel

West Maas en Waal heeft een digitale Sociale kaart

De gemeente West Maas en Waal lanceert de digitale gemeentelijke Sociale kaart voor het sociale domein. Sociale Kaart Nederland beheert deze kaart voor de gemeente.

Sociale kaart West Maas en Waal
De Sociale kaart is een digitaal overzicht van organisaties die hulp, zorg en advies bieden in onze gemeente. Maar ook van verenigingen die actief zijn in een van onze dorpen, met activiteiten, sport en ontmoeting. Van EHBO-vereniging tot mantelzorgsteunpunt. Van kaartclub tot Digi-Taalhuis. En van carnavalsvereniging tot kinderopvang. De Sociale kaart geeft hiermee een overzicht in het sociaal domein van alle vrij toegankelijke activiteiten en voorzieningen in West Maas en Waal. Deze dragen bij aan zelfstandig leven, wonen en werken van inwoners.

De Sociale kaart West Maas en Waal is te vinden via de websitehttps://westmaasenwaal.socialekaartnederland.nl/

Sociale kaart is er voor de inwoners en organisaties
De Sociale kaart is bedoeld voor alle inwoners van West Maas en Waal. Organisaties kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de Sociale kaart. Inwoners kunnen door de Sociale kaart makkelijk een oplossing vinden op hun vraag. Bijvoorbeeld als zij een activiteit of een voorziening zoeken in de gemeente of in hun dorp. Of voor het ontmoeten van andere mensen. Zoals een wandelclub, sportvereniging, activiteiten voor mantelzorgers en vervoer. De Sociale kaart helpt bij het vinden van een geschikt antwoord op vragen van inwoners.

Actueel houden van de Sociale kaart
Staat uw organisatie vermeld op de Sociale kaart? Dan heeft u voor de zomervakantie 2020 bericht gekregen met het verzoek om uw gegevens te controleren. Ieder jaar krijgt u de vraag of uw gegevens nog kloppen. Zo blijft de Sociale kaart actueel. U kunt bij wijzigingen uw gegevens zelf doorgeven. Zo blijft uw organisatie goed vermeld op deze website. Als uw organisatie of activiteit stopt, kunt u dit doorgeven op uw organisatiekaart en vragen om verwijdering van uw vermelding.

Wilt u ook een vermelding op de Sociale kaart?
Ook commerciële organisaties kunnen vermeld worden op de Sociale kaart. Hier zijn kosten aan verbonden. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Sociale Kaart Nederland via 

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud