Dorpsplatform Maasbommel

Een berichtje van de Werkgroep Sociale Samenhang

Beste Maasbommelnaren,

Hier na enige tijd weer een berichtje van de Werkgroep Sociale Samenhang. We konden het jaar 2019 afsluiten met een druk bezochte modeshow in Eeterij De Pont. We hebben in december in de kerk het kerstconcert van zangkoor Charm en het duo Emvoice ondersteund. Voor iedereen was er koffie/thee chocomel en glühwein en wat lekkers. Een sfeervolle muzikale middag waarmee we het jaar afsloten.

Voor het jaar 2020 hadden we volop plannen die vanwege de corona uitbraak niet konden doorgaan. Deze houdt u nog van ons tegoed. Wel hebben we, samen met de mensen van het Maatjesproject, extra stil gestaan bij de ouderen en kwetsbaren in ons dorp.

In dit jaar van thuis zijn, hebben we daarom met Pasen deze mensen verrast met een paasmandje en een knutselwerkje van kinderen. Door de paashaas persoonlijk thuis bezorgd. Deze zomer was er voor ieder een heerlijk bakje aardbeien. En in december gingen leden van de werkgroep met enkele kinderen langs de deur om er een mooie kerstster en wat lekkers te bezorgen. Allemaal om te laten weten dat we in deze corona tijd met zoveel beperkingen, onze ouderen niet zijn vergeten. Op een begeleidend kaartje kunnen mensen aangeven als ze hulp nodig hebben of behoefte hebben aan een gezellig praatje. Deze acties werden door de ontvangers erg gewaardeerd.

We zijn ons ervan bewust dat we misschien niet alle ouderen en kwetsbaren in beeld hebben. Wanneer u iemand weet die ook tot deze groep behoort kunt u dat, net als een hulpvraag, aan ons doorgeven op telefoonnummer 0621215752. Dan gaan wij ermee aan de slag.

Hopelijk wordt 2021 een jaar waar we elkaar weer vaak mogen ontmoeten.

Namens Werkgroep Sociale Samenhang wensen we u fijne feestdagen en vooral een gezond 2021.

Mariska de Jong
Ingeborg van den Heuvel
Michaëla van den Berg
Helma van de Bovenkamp
Yvette van Dijk
Petra de Leeuw
Jeannette van Rossum.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud