Dorpsplatform Maasbommel

Voortgang activiteiten werkgroep Sociale samenhang Dorpsplatform Maasbommel

Leden: Petra de Leeuw, Michaëla van den Berg, Helma van de Bovenkamp, Jeannette van Rossum, Alieda de Groot, Ingeborg van den heuvel, Mariska de Jong, Yvette van Dijk en Mathijs Last.

Aanvankelijk was deze werkgroep in het leven geroepen als Themawerkgroep Jeugd, Onderwijs en Sociale Samenhang. De groep heeft zich gesplitst in werkgroep Jeugd/Onderwijs en Sociale Samenhang.

Er is met de werkgroep Jeugd/Onderwijs, een WhatsAppgroep aangemaakt waarin vrijwilligers zich op de hoogte houden en zich kunnen opgeven om te helpen bij activiteiten. In gesprek met het bestuur van de Ouderenvereniging, hebben we afgesproken om elkaars activiteiten te ondersteunen en uit te bouwen. De Ouderenvereniging is positief en werkt graag mee. Ze stelt haar ledenbestand graag ter beschikking.

Op de vrijwilligersavond van 15-05-2019 hebben zich vrijwilligers gemeld en zijn er wat concretere ideeën geopperd. De eerste plannen die we willen uitvoeren zijn: – Foodfestival op de kermiszondag in/bij het Hanzehuijs en de kermis van 13-14-15 sept. Overleg met de beheerder en verdere organisatie is in gang gezet. – Ladiesnight/shopavond voor jong en oud in Hanzehuijs in november.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud